Lähde Raatihuoneelle oppaaksi !

Taidemuseon ystäville tarjoutuu mielenkiintoinen tehtävä toimia oppaana Raatihuoneella, Tampereen arvokkaassa kulttuurihistoriallisessa rakennuksessa!

Tampereen kaupunki tarjoaa erilaisille ryhmille mahdollisuuden tulla tutustumaan Raatihuoneeseen rakennuksena, sen historiaan ja taiteeseen.  Kierros käsittää 1. ja 2. kerroksen ja sen kesto on 45 – 60 min.

Tällä hetkellä ensimmäiset sovitut ryhmäopastukset ovat alkusyksystä. Silloin Tampereen kaupungin eri palvelutaloista tulee viikon aikana viisi eri ikäihmisten ryhmää tutustumaan taloon.

Ryhmien koko on noin 20-25 henkilöä. Jos ryhmä on suurempi, se jaetaan kahteen ryhmään. Kierroksen voi opastaa yksin tai jos haluaa, niin sen voi tehdä myös kaksi henkilöä yhdessä. Kierroksia voi tulevaisuudessa olla milloin vain, arkipäivisin, viikonloppuisin, päivällä tai illalla.

Raatihuoneen historiasta ja kokoelmista on erittäin hyvä materiaali suomen- ja englannin kielellä,  jonka oppaat saavat käyttöönsä. Lisäksi oppaat perehdytetään Raatihuoneella tehtävään.

Jos kiinnostuit tehtävästä, niin ilmoittaudu 15.3. mennessä Eila Hanninen  eilahanni@gmail.com  / p.050 320915 tai Tuomo Nisula tuomo.nisula@elisanet.fi / p 0400 168725

Kutsumme kiinnostuneet Taidemuseon ystävien toimistolle keskustelemaan lisää aiheesta.

Jos sinulla on mahdollisuus opastaa vieraalla kielellä esim. englanti tai ruotsi, niin mainitse myös siitä.

 

Kirjoittaja Anna-Liisa Sundquist

1.3.2020

Muut artikkelit…

Jäsenkirje 2 – 2.6.2020

Hyvää kesää Teille  kaikille, Taidemuseon ystävät! Nyt on aika nauttia odotetusta Suomen kesästä, auringosta ja...